Nyhedsbrev nr. 12

2016 begyndte godt, vores far var nu faldet godt til og vi var rolige og trygge ved at efterlade far på Ingeborggården. Men dette skulle så ikke vare ret længe før far sov stille ind - på sin fødselsdag. Et hårdt slag - for os alle sammen, men for far var det godt. Han fik en nådig og god død. Når man ser på hvad der ventede forude, så var det godt at han selv gav slip før end det blev for uværdigt for ham at leve. Hans Alsheimersygdom var ret fremskreden og vi ved i vore hjerter at det var det bedste for ham.

Efter begravelse og udredning af boet, hvor vi tre søskende delte det der var tilbage, skiltes vi - Einar og jeg med vores bror Steven for sikkert aldrig igen at skulle ses igen. Einar og jeg har stadig kontakten. Steven har vi nok set det sidste til.

Efter en blandet sommer, med ophold på Bornholm, kom jeg ud for to biluheld med en måneds mellemrum. Var sygemeldt i 14 dage og kom stille og roligt tilbage, og skulle starte i RUCs fællessekretariat pr. 1. oktober. 

Den 10. oktober fik vi en ny førerhund i vores familie. Rico, som skulle på pension efter 11 år som førerhund, blev nu afløst af Santo som kun var 1½ år. En op-af-bakken udfordring!

Efter jul og nytår fik jeg så meddelelsen at pga. besparelser måtte man fyre mig - altså jeg kunne bedst undværes - da jeg jo også var den som passede dårligst ind i den sammenhæng der allerede var skabt.

Hvad der nu skal ske - tja det vides endnu ikke.